понеделник, 27 февруари 2012 г.

POM & MOC


През последните 10 дни бях на лагер в Португалия. Взех участие в две големи състезания POM & MOC. Много добри райони и много добра организация, така мога да опиша състезанията! Резултатите от POM не бяха никак добри, но не мога да кажа че се случило и нещо катастрофално. Формата не беше каквато желаех да бъде и допуснах доста елементарни грешки.



На второто състезание нещата от към техническа гледна точка бяха доста по-добре за мен. Районите не бяха от най-техничните, но на такъв тип терен 30 сек грешка е голяма. На дългата дистанция допуснах 3 грешки от около минута всяка и това се оказа твърде много за да се боря за призово място. На средната дистанция нещата бяха съвсем по-добре. Допуснах две грешки от по 20сек и като цяло съм доволен от бягането си. Умората с която бягах последния ден бе наистина сериозна имайки в предвид 40те пробягани километра предния ден. 




Следващата седмица ще проведем лагер на Приморско с част от националния отбор, а в края на месец Март заедно с Финландския си отбор "Калеван Расти" ще направим тренировъчен лагер в Унгария.

Няма коментари:

Публикуване на коментар