вторник, 6 април 2010 г.

Великденски Тренировки

 За разлика от България тук хората не празнуват толкова "шумно" Великден. Тук е повече, като почивка. Всеки е на някъде или спортува. Моя Великден премина в интензивни тренировки, от които останах много доволен. Петъка направих едни от най тежките си отсечки срещу склон. 180м дължина с 50 метра сборно изкачване. Като началото бе почти отвесно. Тренировката я направих заедно с Емил Вингстед. Тази отсечка е направена от Торе Сандвик, когато е тренирал за Япония. Направихме 8 повторения по 1'45'' средно. Събота сутринта направих един по-дълъг крос, като посредата избягах един къс маршрут (бягах без компас).
 Времето в събота беше много приятно и следобяда реших да покарам колело. Имам едно трасе което ползвам за възстановителна тренировка. Равно с много малко изкачване и спускане. 32км за около 80мин.
 Неделята направих техническа тренировка, като това ми бе и единствената за деня. Исках да си почина, защото предстоеше тежък следващ ден.
 Понеделника отново заедно с Емил направихме интервали по 5'30''. Интервала имаше от много стръмно изкачване до много стръмно спускане. Вечерта реших в последния момент да отида на нощна тренировка, но като цяло не ми се бягаше и не я завърших цялата.
 Предстоят ми два нощни старта в сряда и в петък а събота съм на сватбата на Андерш и Анне Маргарита :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар