понеделник, 20 август 2012 г.

Нов спонсор и купа "3oDays"


Както бях споменал миналата седмица във фейсбук, "Salomon" са вече официално мой спонсор. Миналата седмица подписах договор до 2014г. Това е първият ми истински спонсор за дрехи и обувки за бягане, а истински го прави именно договора. Искам да благодаря на фирма "MTK Sport" и магазини "Sport Box"за подкрепата. Очаквайте щанд на "Salomon" на ДП този уикенд край с. Сърница.



 Изминалия уикенд се проведе, вече традиционното състезание по ориентиране "3-О-days-cup" организирано тази година съвместно от клубовете "Сини Камъни" - Сливен и "Дияна" - Ямбол. Състезанието придобива все по-голяма популярност с това, че се организира с палатков лагер и почти всички участници спят на палатки. Тази година в състезанието взеха участие над 400 души, а според мен догодина ще има още по-голям интерес. Аз лично ако съм в България догодина, ще участвам отново.
 Състезанието се състоеше от спринт, средна и дълга край архитектурния резерват Жеравна. От към физическа и техническа гледна точка за мен състезанията не минаха по начина по-който ми се искаше, защото и на 3те старта допуснах малки грешки, а физическата ми форма е осезаемо за мен доста слаба, но това е нормално имайки в предвид периода от годината в който съм в момента.
 Мога да кажа на организаторите, че свършиха чудесна работа, а това, че е имало мрънкащи участници за дължини на маршрути, да не ги притеснява, те винаги ще си мрънкат ако не е за дължините то все за нещо друго ще се намери за какво.
Резултати 1ви ден.

Резултати 2ри ден.

Резултати 3ти ден.

1 коментар:

  1. Супер си беше състезанието, и дължините и изкачването :-D

    Айде сега и една банка за спонсор ;-) Та да ти е по-лека за догодина подготовката.

    ОтговорИзтриване