неделя, 14 октомври 2012 г.

Филм от купа "Бегун" и планинско бягане Железница

Доста от дълго време имах задачата да направя филм за изминалата през пролетта купа "Бегун" на моя клуб "Бегун". Най-накрая успях да сглобя филм от предоставените ми кадри.
 Надявам се клипчето да ви хареса и мотивира да дойдете на следващата купа "Бегун" 2013г.

Клип купа "Бегун"

Вчера взех участие в първото издание на серията състезания RunBG Trail Series - Железница. Трасето бе две обиколки от 5.3км със около 250м сборно изкачване. Поздравявам организаторите, от RunBG за хубавата инициатива и им пожелавам след една година да има много повече участници на тези състезания.


Днес се състоя Държавно Първенство супердълга по ориентиране на което не взех участие и много хора ме питаха защо. Следващата неделя ми предстои да бягам Софийския маратон. До момента имам два завършени маратона като личното ми постижение е 2:35. Последния път когато бягах бе през 2006 година. Целта ми за следващата седмица е 2:27. Това се пада по 3:30 на км. Нямам си и на идея дали мога да завърша маратона с тази скорост понеже нямам нито една специална тренировка за такова бягане, но определено ще ми е много интересно да разбера какво ще се случи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар