петък, 25 ноември 2011 г.

Купа Бегун 2012

Вече са ясни датите за купа Бегун 2012. На 31.03-01.04 ще се проведат за сега планираните средна дистанция и спринт + ориент шоу!
На тази ВРЪЗКА можете да видите филма от купа Бегун 2011!

Карти купа Бегун 2011.

Очакваме ви :)

5 коментара:

  1. Благодаря за връзката към филма!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесно е, че можем да видим филма от купа Бегун 2011, да разберем как е минал и да се подготвим какво ще ни очаква в купа Бегун 2012.Клипа е много хубав и приятен.Идеята за спринт + ориент шоу е страхотна. Сигурна съм, че ще има страшно много кандидати и дано да има място за всички ни. Стана добра традиция, всяка година да се извършва подобно мероприятие, дано и през 2013 да има. Желая много успехи на всички.

    ОтговорИзтриване
  3. Изключително съм доволна, че са ясни датите за купа Бегун 2012.От кога чаках да бъдат избрани и разпространени.Предполагам, че тези планирани средна дистанция и спринт + ориент шоу ще бъдат интересни и вълнуващи.Благодаря за хубавата връзка, изгледах филма от купата Бегун 2011 година и останах очарована.Трябва да се организират повече подобни мероприятия, ще има много кандидати, може да се научи страшно полезна информация, а и човек става по силен психически.Благодаря за хубавата статия, ще очаквам нова информация.

    ОтговорИзтриване
  4. Много благодаря за тази връзка към филма.Така ще можем да научим и разберем доста повече и да видим какво всъщност представлява.Средна дистанция и спринт + ориент шоу ми звучи изключително интересно и нещо ново, което досега не съм срещала.Много жалко, че съм я изпуснала, ако бях попаднала по рано на тази статия можеше и аз да отида да видя на живо какво е.Дано другата година отново да се организира.Пожелавам успех на всички, които ще участват и късмет.

    ОтговорИзтриване
  5. И този път съм сигурна, че ще се получи страхотен спринт.Благодаря за информацията и датите.

    ОтговорИзтриване