събота, 30 октомври 2010 г.

Сезона най-накрая проключи...

Сезон 2010 за мен най-накрая приключи. Казвам най-накрая защото, като, че ли ми беше дотегнало малко или много от стартове. Последния съсътезание за мен бе миналата седмица - ДП Маратон край село Ясна Поляна (Приморско), на картите от квалификациите и щафетата на изминалото по-рано през годината Европейско първенство. СКО Компас Крос Русе се бяха постарали, и се получи едно много добро състезание за Българските стандарти. Маршрутите бяха добри а района бе достатъчно голям за маратон. За самото състезание имам общо около 2мин грешки и като цяло съм доволен технически от избягването на маратона. Есента преди Световните купи във Франция и Швейцария успях да си почина и вече започнах тренировки за новия 2011г. сезон. Световното отново си остава най-важното състезание за мен и догодина там ще бъдат насочени всичките ми усилия и внимание. Естествено състезания, като 10МИЛА, Юкола, държавни първенства също са от голямо значение, но световното си остава приоритет номер 1!
 Още не съм определил напълно програмата си за 2011, но това зависи и от това с колко средства ще разполагам за тернировъчни лагери и състезания извън страната.
 В момента усилено ходя на училище (колкото и невероятно да звучи). Започнах да пиша курсова работа на тема "Видео и GPS анализ на състезание и тренировка по ориентиране - ниво Елит" и в процеса на писане достигам до доста интересни изводи и факти.
 Смятаме да променим тренировъчната си програма за през зимата. Да вкарам доста алтернативни спортове, като катерене, плуване и колоездене!
 На 14ти Ноември ще участвам в спринтовото състезание по улиците на Венеция и това ще е последното излизане от страната за годината. Както по горе бях споменал в момента си пиша курсовата работа и за целта смятам да заснемя състезанието във Венеция.  XCoSports - Bulgaria ще ми осигурят камера Go Pro за което искам да им благодаря предварително!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар