вторник, 29 март 2011 г.

Първи лагер с Калеван Расти

 Изминала седмица бе натоварена за мен. Доста работа свързана с училище, и малко ангажименти свързана с предстоящата "Brown Cup", която е WRE и на, която съм технически и за двата дни. За първи път се занимавам с направата на маршрути за състезание от такъв ранг и смея да твърдя, че е доста интересно и вълнуващо. Но повече информация не мога да дам, който иска може да дойде да бяга и определено няма да съжалява.
 Утре  заминавам на няколкодневен лагер със Финландския си отбор Калеван Расти във Швеция. Отбора ще се подготвя за предстоящата 10МИЛА и до колкото мога да почувствам от разтояние, всички са достатъчно амбицирани да защитят миналогодишната си титла.
 Изминалия уикенд взех участие в състезанията за Купа Дряново и Купа Гешавю. Съответно спринтова и средна дистанция. Домакините се бяха постарали да организират добро състезание на районите с, които разполагат. Конкуренцията бе слаба в мъжката група, което лично за мен не е добре, защото бягайки на 70-80% от възможностите си отново печеля без проблем.

Няма коментари:

Публикуване на коментар