сряда, 27 януари 2010 г.

Лагер Франция


Поредния ден от лагера във Франция, с поредните предизвикателни райони и тренировки.
Днес деня протече малко по-спокойно от вчера.  Маршруте бяха значително по-къси, но не бяха никак по-лесни.
 Сутришната тренировка съчетаваше няколко упражнения както може да се види. Имаше от всичко по малко:)

Следобедната тренировка бе доста интересна. Бягахме 3мата - аз, Андерш и Тиери с две карти. На едната карта има мършрут а другата е празна. 1вия, който води бяга с картата с маршрута, 2рия бяга с празната карта и следи, а третия просто следва бягайки. Като стигнем на точката човека, който е бягал с празната карта трябва да посочи къде точно се намира. След това този който е водил минава най-отзад без карта, този който е бягал без карта взима празната карта и следва водещия и като стигнат на следващата точка трябва да се локализира.

 Третата тренировка - нощтна, беше масов старт. Пеперуда с три кръгчета и няколко точки след това допълнително. Старт финала на пеперудата бе в пещера с 3 входа. Като отидохме в пещерата Тиери запали 9свещи, за всеки по 3 свещи. Така всеки който минаваше през старт финала на пеперудата трябваше да гаси по една свещ за да знаят другите, кой е минал и кой не.
Аз избягах само едно кръгче само, защото не се чувствах в кондиция. Физически бях много добре но като че ли не ми се бягаше :)

4 коментара:

  1. Nice picture, but who is that tourist between those two Halden guys?!

    ОтговорИзтриване
  2. Bravo na Thierry, hubavo e chovek da zapali sveshti4ka (ili tri) za zdrave 4at-pat :)

    ОтговорИзтриване
  3. Syglasen sym, no nali kazvat che 3 noselo kysmet, a pyk nali bilo v peshtera/pod zemqta/! Interesno e izglejdalo, imali oshte snimki?

    ОтговорИзтриване
  4. Hei Tero...
    In Bulgaria we hope some day our Kiril will be somelike "that tourist"... and highly appreciate your personal help...

    ОтговорИзтриване