четвъртък, 26 януари 2012 г.

Нощен коридор.

Много приятно чувство след такава тренировка :)

Лагер Португалия.

Доста време мина откакто за последно писах в блога си и доста хора ми правят забележки за което :) Искам да го напиша за да се спре с въпросите :) Пиша в блога си, когато наистина има за какво да се пише, а не просто да пиша за да има нещо.
 Януари и Декември може би са най-скучните месеци, но в същото време са много важни. Това е времето когато наистина може да се отдадеш на тренировки без никакви състезания и да изградиш една добра основа върху която да градиш спортната си форма през годината. За мен и двата месеца протекоха много добре. От 5ти до 15ти Януари с част от отбора на НСА бях на лагер на Боровец. Поради многото сняг покарах доста ски, а в края на лагера взех участие в състезание по ски-ориентиране купа НСА.
Когато се прибрах от лагера в София условията за трениране не бяха много добри поради няколко пръста лед навсякъде по паркове, но успях да си направя трасета на, които можеше да се бяга нормално. И тъкмо си мислех, че по зле не може да стане, природата ми показа точно обратното :) За мое голямо щастие от към тренировки тази сутрин не се събудих с 30см нов сняг в София, а с 5 градуса и без никаква следа от сняг в Португалия.
 Вчера на 25ти пристигнах в Португалия заедно с няколко души от Финландския ми отбор. Ще остана до 5ти Февруари, като се надявам да пропусна най-студените дни от зимата в България :) Хану Айрила - главния организатор на лагера е наел къща в Португалия за 3 месеца и е превърнал къщата в тренировъчен център, където съотборници и приятели могат да тренират. В момента сме 9 души сред които и Мина Каупи и Паси Иконен.

 Вчера след поредни премеждия на летищата, отново пропускайки връзката си на Франкфурт и прекарвайки 5 часа повече на летището успях да се добера до Порто, където ме чакаше масажиста на лагера Юка и след час каране със 160-170 по Португалските магистрали (за щастие не срещнахме полицаи) пристигнах и веднага се оправих за 1вата нощна тренировка. Чувството да е отново топло и да няма и помен от сняг бе страхотно. В този район на Португалия съм за 3ти път, но тренировката бе направена по начин да си в пълна концентрация през цялото време. Очакват ме 12 наистина хубави дни и, като знам колко сняг ме чака в България ще им се насладя още повече :)

Поради но функция на БлогСпот картите ги отваряйте по следния начин. 1. Десен бутон върху картата 2. Отваряне в нов прозорец ;)