вторник, 23 август 2011 г.

Най-лошото световно в най-добрата форма!

  Най-лошото нещо на световните първенства е, че са само веднъж годишно. Просто в седмицата на световното нямаш право на грешка, защото втори шанс няма и трябва да чакаш цяла година до следващото такова. Аз допуснах много грешки и провалих много дни и часове на тренировки. През тази седмица, която измина от спринта, връщах лентата хиляди пъти и се опитвах да разбера къде е грешката която допуснах да се стигне до тук. До някъде успях но още дълго време ще ми трябва да забравя какво точно се случи :) От 2004 година насам това е най-лошото ми световно като представяне и класиране. И понеже тренирах много единственото, с което мога да се успокоя е, че всеки има такива моменти в живота.
 Затварям тази страница в живота си и гледам напред. Да съм жив и здрав, предстоят ми още световни така че войната не е загубена :) Благодаря на всички, които ми подадоха ръка за да мога да се "изправя по лесно", защото е най-лесно да тупаш някого по рамото, когато печели...
  Хубавото на WOC 2012 е, че е само след 11 месеца :)





 



събота, 13 август 2011 г.

Дълга Квалификация

Първия ден от Световното първенство по-ориентиране не мина по най-добрия начин за мен. Класирах се за финала но грешките, които допуснах не ме радват особено. Множество спирания за по добре четене на картата накъса много бягането ми особено в последната част на маршрута с, което се забавих допълнително.
10 място и сравнително добра позиция на стартиране на 17.08. Определено финала ще е наистина едно голямо предизвикателство с оглед на това, че организаторите не познаха времето на победителя с 5мин. Предполагам, че на финала може да се стигне и до 10, което ще го направи доста дълъг. Следват два почивни дни в, които трябва да се приготвя максимално добре за спринта.


Резултати